Ziet u zich al zitten?

Op een mooie ochtend in uw tuin? Zonnetje, kopje koffie, krantje erbij. En onbezorgd genieten van alles wat er groeit en bloeit? Samen met Visser Tuinen wordt dit uw werkelijkheid. We ontwerpen en realiseren met veel plezier onderscheidende tuinen. En helpen vakkundig bij het onderhoud ervan.

Slide1

Welkom bij Visser Tuinen

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze kwaliteit is het hart van onze dienstverlening, maar het zijn onze medewerkers die het kloppend houden.

Slide2

Bomen hebben karakter

Bomen kennen verschillende levensfasen. Hoe ouder een boom wordt, hoe meer karakter de boom heeft en geeft aan de omgeving. Visser Tuinen is gespecialiseerd in bomen planten, snoeien en kappen.

Slide 3

Welkom bij Visser Tuinen

Enthousiaste medewerkers die opvallen door hun groene kennis en ervaring, hun betrokkenheid bij onze klanten en hun betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken. En die gezamenlijk staan voor duurzame, creatieve en praktische tuinoplossingen die we dagelijks met veel plezier vormgeven.

Slide 4

Welkom thuis...

Rust en ontspanning na een drukke dag. Dat is het échte genieten toch? Even de boel de boel laten, op uw eigen terras in uw eigen tuin. Of vanuit uw woonkamer met zicht op een sfeervolle tuin. Welkom in uw tuin!

Slide 5