Visser Tuinen, erkend hovenier voor regio Alphen aan den Rijn

Visser Tuinen is een erkend hovenier uit Leimuiden met Alphen aan den Rijn als belangrijk werkgebied. Al bijna 20 jaar staan wij voor originaliteit en hoge kwaliteit in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Dit alles volgens een totaalconcept voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

Wie is Visser Tuinen?

Visser Tuinen is een erkend hovenier met bijna 20 jaar ervaring. In Alphen aan den Rijn wonen en werken veel van onze opdrachtgevers; zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Bekijk de verschillende tuinvoorbeelden.

Leveren van totaalconcepten

Visser Tuinen bezit alle disciplines om totaalconcepten te realiseren. Wij beschikken over eigen tuinontwerpers, die met hun ervaring en vakmanschap tuinwensen kunnen vertalen naar een ontwerp op maat rekeninghoudend met condities in Alphen aan den Rijn. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte leggen wij de tuin voor u aan.

Specialismen

U kunt - als potentiële klant uit (regio) Alphen aan den Rijn - gebruik maken van de ervaring en de vier specialismen van Visser Tuinen.

 • Tuinontwerp. Visser Tuinen beschikt over een eigen afdeling met ervaren tuinontwerpers. Zij kunnen al uw tuinwensen vertalen naar een creatief tuinontwerp. Een goed ontwerp houdt optimaal rekening met de beschikbare ruimte. Of het nu een grote of een kleine tuin betreft, Visser Tuinen kan voor u een passend en verrassend ontwerp verzorgen!
  » Lees meer over tuinontwerp
 • Tuinaanleg. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Visser Tuinen voert de tuinaanleg tot in perfectie uit. Het is ons doel, dat u decennia lang van uw tuin kunt genieten.
  » Lees meer over tuinaanleg
 • Tuinonderhoud. Een ander deel van onze werkzaamheden is het verzorgen en onderhouden van groenprojecten. Om een tuin in goede conditie te houden, is het van groot belang om de tuin geregeld en met zorg te onderhouden. Weinig tijd voor tuinonderhoud? Wij doen het graag voor u.
  » Lees meer over tuinonderhoud
 • Boomverzorging. Visser Tuinen kan u vakkundig adviseren over en het uitvoeren van het aanplanten, snoeien, (her-) beplanten en verzorgen van bomen. Hiertoe hebben wij vakkundig opgeleide medewerkers (gecertificeerd volgens European Treeworker) in dienst. Visser Tuinen kan u ook op het gebied van boomverzorging voorzien van een goed en objectief advies.
  » Lees meer over boomverzorging
Alphen aan den Rijn

Sfeervolle achtertuin met waterspel

Ontwerp van een sfeervolle achtertuin met waterspel Een bijzonder sfeervolle achtertuin met een waterpartij, speel

Bekijk dit project
Alphen aan den Rijn

Functionele voortuin

Ontwerp functionele voortuin Wanneer je aan een voortuin denkt, krijg je spontaan een bepaald beeld voor ogen. De

Bekijk dit project
Alphen aan den Rijn

Romantische tuin

Ontwerp romantische tuin Een tuin is uitermate geschikt voor romantiek. In Alphen aan den Rijn ontwierpen we een r

Bekijk dit project
Alphen aan den Rijn

Klassieke notaristuin

Ontwerp klassieke notaristuin Eigentijds in gebruiksgemak, klassiek en stijlvol wat betreft de vormgeving. De stra

Bekijk dit project
Alphen aan den Rijn

Tuin aan de Oude Rijn

Ontwerp tuin een de Oude Rijn Aan de Oude Rijn in Alphen aan den Rijn ontwierpen we een tuin om optimaal te geniet

Bekijk dit project