Visser Tuinen, erkend hovenier voor regio Amstelveen

Visser Tuinen is een erkend hovenier uit Leimuiden met Amstelveen als belangrijk werkgebied. Al bijna 20 jaar staan wij voor originaliteit en hoge kwaliteit in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Dit alles volgens een totaalconcept voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

Wie is Visser Tuinen?

Visser Tuinen is een erkend hovenier met bijna 20 jaar ervaring. In Amstelveen wonen en werken veel van onze opdrachtgevers; zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Bekijk de verschillende tuinvoorbeelden.

Leveren van totaalconcepten

Visser Tuinen bezit alle disciplines om totaalconcepten te realiseren. Wij beschikken over eigen tuinontwerpers, die met hun ervaring en vakmanschap tuinwensen kunnen vertalen naar een ontwerp op maat rekeninghoudend met condities in Amstelveen. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte leggen wij de tuin voor u aan.

Specialismen

U kunt - als potentiële klant uit (regio) Amstelveen - gebruik maken van de ervaring en de vier specialismen van Visser Tuinen.

 • Tuinontwerp. Visser Tuinen beschikt over een eigen afdeling met ervaren tuinontwerpers. Zij kunnen al uw tuinwensen vertalen naar een creatief tuinontwerp. Een goed ontwerp houdt optimaal rekening met de beschikbare ruimte. Of het nu een grote of een kleine tuin betreft, Visser Tuinen kan voor u een passend en verrassend ontwerp verzorgen!
  » Lees meer over tuinontwerp
 • Tuinaanleg. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Visser Tuinen voert de tuinaanleg tot in perfectie uit. Het is ons doel, dat u decennia lang van uw tuin kunt genieten.
  » Lees meer over tuinaanleg
 • Tuinonderhoud. Een ander deel van onze werkzaamheden is het verzorgen en onderhouden van groenprojecten. Om een tuin in goede conditie te houden, is het van groot belang om de tuin geregeld en met zorg te onderhouden. Weinig tijd voor tuinonderhoud? Wij doen het graag voor u.
  » Lees meer over tuinonderhoud
 • Boomverzorging. Visser Tuinen kan u vakkundig adviseren over en het uitvoeren van het aanplanten, snoeien, (her-) beplanten en verzorgen van bomen. Hiertoe hebben wij vakkundig opgeleide medewerkers (gecertificeerd volgens European Treeworker) in dienst. Visser Tuinen kan u ook op het gebied van boomverzorging voorzien van een goed en objectief advies.
  » Lees meer over boomverzorging
Amstelveen

Strakke, moderne tuin

Ontwerp strakke moderne tuin In juni 2013 leverden we deze stoere tuin op die zich kenmerkt door een evenwichtige,

Bekijk dit project
Amstelveen

Onderhoudsvriendelijke voortuin

Ontwerp onderhoudsvriendelijke voortuin Een kleine voortuin met een grootse uitstraling. Er zijn in deze kleine vo

Bekijk dit project
Amstelveen

Designtuin

Ontwerp designtuin In deze designtuin in Amstelveen vinden strakke vormen en stijlvolle materialen elkaar. Natuurl

Bekijk dit project
Amstelveen

Kleine designtuin

Ontwerp kleine designtuin Designontwerpen zijn uitermate geschikt voor de creatie van een ruimtelijk effect in een

Bekijk dit project
Amstelveen

Strakke tuin

Ontwerp strakke tuin Rechte lijnen en paden staan in deze strakke tuin in Amstelveen in contrast met uitbundige bo

Bekijk dit project