Visser Tuinen, erkend hovenier voor regio Leiden

Visser Tuinen is een erkend hovenier uit Leimuiden met Leiden als belangrijk werkgebied. Al bijna 20 jaar staan wij voor originaliteit en hoge kwaliteit in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Dit alles volgens een totaalconcept voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

Wie is Visser Tuinen?

Visser Tuinen is een erkend hovenier met bijna 20 jaar ervaring. In Leiden wonen en werken veel van onze opdrachtgevers; zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Bekijk de verschillende tuinvoorbeelden.

Leveren van totaalconcepten

Visser Tuinen bezit alle disciplines om totaalconcepten te realiseren. Wij beschikken over eigen tuinontwerpers, die met hun ervaring en vakmanschap tuinwensen kunnen vertalen naar een ontwerp op maat rekeninghoudend met condities in Leiden. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte leggen wij de tuin voor u aan.

Specialismen

U kunt - als potentiële klant uit (regio) Leiden - gebruik maken van de ervaring en de vier specialismen van Visser Tuinen.

 • Tuinontwerp. Visser Tuinen beschikt over een eigen afdeling met ervaren tuinontwerpers. Zij kunnen al uw tuinwensen vertalen naar een creatief tuinontwerp. Een goed ontwerp houdt optimaal rekening met de beschikbare ruimte. Of het nu een grote of een kleine tuin betreft, Visser Tuinen kan voor u een passend en verrassend ontwerp verzorgen!
  » Lees meer over tuinontwerp
 • Tuinaanleg. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Visser Tuinen voert de tuinaanleg tot in perfectie uit. Het is ons doel, dat u decennia lang van uw tuin kunt genieten.
  » Lees meer over tuinaanleg
 • Tuinonderhoud. Een ander deel van onze werkzaamheden is het verzorgen en onderhouden van groenprojecten. Om een tuin in goede conditie te houden, is het van groot belang om de tuin geregeld en met zorg te onderhouden. Weinig tijd voor tuinonderhoud? Wij doen het graag voor u.
  » Lees meer over tuinonderhoud
 • Boomverzorging. Visser Tuinen kan u vakkundig adviseren over en het uitvoeren van het aanplanten, snoeien, (her-) beplanten en verzorgen van bomen. Hiertoe hebben wij vakkundig opgeleide medewerkers (gecertificeerd volgens European Treeworker) in dienst. Visser Tuinen kan u ook op het gebied van boomverzorging voorzien van een goed en objectief advies.
  » Lees meer over boomverzorging
Leiden

Kleine ommuurde achtertuin

Ontwerp van een kleine ommuurde achtertuin Stadstuinen zijn veelal kleine tuinen en bovendien zijn ze vaak omgeven

Bekijk dit project
Leiden

Bloemrijke stadstuin

Ontwerp bloemrijke stadstuin Deze bloemrijke achtertuin in hartje Leiderdorp zorgt voor een optimale beleving zoal

Bekijk dit project
Leiden

Onderhoudsvriendelijke achtertuin aan het water

Ontwerp onderhoudsvriendelijke achtertuin aan het water Het ontwerp voor deze tuin is gemaakt door de architect va

Bekijk dit project
Leiden

De praktische leeftuin

Ontwerp van een praktische leeftuin Ontspanning staat centraal in het ontwerp van deze loungetuin in Leiderdorp. H

Bekijk dit project
Leiden

Strak en toch rond

Ontwerp strak en toch rond geheel Dankzij het zachte weer in de winter van 2014 hebben wij de hele winter door kun

Bekijk dit project