Visser Tuinen, erkend hovenier Oude Wetering

Visser Tuinen is een erkend hovenier uit Leimuiden met Oude Wetering als belangrijk werkgebied. Al bijna 20 jaar staan wij voor originaliteit en hoge kwaliteit in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Dit alles volgens een totaalconcept voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

Wie is Visser Tuinen?

Visser Tuinen is een erkend hovenier met bijna 20 jaar ervaring. In Oude Wetering wonen en werken veel van onze opdrachtgevers; zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Bekijk de verschillende onze talloze tuinideeën.

Leveren van totaalconcepten

Visser Tuinen bezit alle disciplines om totaalconcepten te realiseren. Wij beschikken over eigen tuinontwerpers, die met hun ervaring en vakmanschap tuinwensen kunnen vertalen naar een ontwerp op maat rekeninghoudend met condities in Oude Wetering. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte leggen wij de tuin voor u aan.

Specialismen Visser Tuinen

U kunt - als potentiële klant uit (regio) Oude Wetering - gebruik maken van de ervaring en de vier specialismen van Visser Tuinen.

Tuinontwerp Oude WeteringTuinontwerp Oude Wetering

Visser Tuinen beschikt over een eigen afdeling met ervaren tuinontwerpers. Zij kunnen al uw tuinwensen vertalen naar een creatief tuinontwerp. Een goed ontwerp houdt optimaal rekening met de beschikbare ruimte. Of het nu een grote of een kleine tuin betreft, Visser Tuinen kan voor u een passend en verrassend ontwerp verzorgen!

Tuinaanleg Oude Wetering

Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Visser Tuinen voert de tuinaanleg tot in perfectie uit. Het is ons doel, dat u decennia lang van uw tuin kunt genieten.

Tuinonderhoud Oude WeteringTuinonderhoud Oude Wetering

Een ander deel van onze werkzaamheden is het verzorgen en onderhouden van groenprojecten. Om een tuin in goede conditie te houden, is het van groot belang om de tuin geregeld en met zorg te onderhouden. Weinig tijd voor tuinonderhoud? Wij doen het graag voor u.

Boomverzorging Oude Wetering

Visser Tuinen kan u vakkundig adviseren over en het uitvoeren van het aanplanten, snoeien, (her-) beplanten en verzorgen van bomen. Hiertoe hebben wij vakkundig opgeleide medewerkers (gecertificeerd volgens European Treeworker) in dienst. Visser Tuinen kan u ook op het gebied van boomverzorging voorzien van een goed en objectief advies.