Visser Tuinen, erkend hovenier voor regio Roelofarendsveen

Visser Tuinen is een erkend hovenier uit Leimuiden met Roelofarendsveen als belangrijk werkgebied. Al bijna 20 jaar staan wij voor originaliteit en hoge kwaliteit in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Dit alles volgens een totaalconcept voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

Wie is Visser Tuinen?

Visser Tuinen is een erkend hovenier met bijna 20 jaar ervaring. In Roelofarendsveen wonen en werken veel van onze opdrachtgevers; zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Bekijk de verschillende tuinvoorbeelden.

Leveren van totaalconcepten

Visser Tuinen bezit alle disciplines om totaalconcepten te realiseren. Wij beschikken over eigen tuinontwerpers, die met hun ervaring en vakmanschap tuinwensen kunnen vertalen naar een ontwerp op maat rekeninghoudend met condities in Roelofarendsveen. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte leggen wij de tuin voor u aan.

Specialismen

U kunt - als potentiële klant uit (regio) Roelofarendsveen - gebruik maken van de ervaring en de vier specialismen van Visser Tuinen.

 • Tuinontwerp. Visser Tuinen beschikt over een eigen afdeling met ervaren tuinontwerpers. Zij kunnen al uw tuinwensen vertalen naar een creatief tuinontwerp. Een goed ontwerp houdt optimaal rekening met de beschikbare ruimte. Of het nu een grote of een kleine tuin betreft, Visser Tuinen kan voor u een passend en verrassend ontwerp verzorgen!
  » Lees meer over tuinontwerp
 • Tuinaanleg. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Visser Tuinen voert de tuinaanleg tot in perfectie uit. Het is ons doel, dat u decennia lang van uw tuin kunt genieten.
  » Lees meer over tuinaanleg
 • Tuinonderhoud. Een ander deel van onze werkzaamheden is het verzorgen en onderhouden van groenprojecten. Om een tuin in goede conditie te houden, is het van groot belang om de tuin geregeld en met zorg te onderhouden. Weinig tijd voor tuinonderhoud? Wij doen het graag voor u.
  » Lees meer over tuinonderhoud
 • Boomverzorging. Visser Tuinen kan u vakkundig adviseren over en het uitvoeren van het aanplanten, snoeien, (her-) beplanten en verzorgen van bomen. Hiertoe hebben wij vakkundig opgeleide medewerkers (gecertificeerd volgens European Treeworker) in dienst. Visser Tuinen kan u ook op het gebied van boomverzorging voorzien van een goed en objectief advies.
  » Lees meer over boomverzorging
Roelofarendsveen

Strakke landelijke tuin

Ontwerp strakke landelijke tuin De landelijke omgeving van Roelofarendsveen heeft zijn weg gevonden naar deze tuin

Bekijk dit project
Roelofarendsveen

Natuurlijke tuin

Ontwerp natuurlijke tuin Natuurlijke en bijzondere tuin met krachtige, sprekende elementen. De vijver lijkt vanuit

Bekijk dit project
Roelofarendsveen

Tuin aan het water

Ontwerp tuin aan het water Een tuin aan het water heeft iets extra’s. In Roelofarendsveen creëerde we deze gezelli

Bekijk dit project