Thematuinen van Visser Tuinen

Sfeervolle kant en klare tuinontwerpen tegen vaste kosten per M2!!

Speciaal voor u heeft Visser Tuinen ontwerpen gemaakt voor zes thematuinen, inclusief materialen. Als u een keuze maakt uit een van deze zes ontwerpen betaalt u een vaste prijs per vierkante meter voor de aanleg van de tuin en geen ontwerp- en voorbereidingskosten. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd hoe de aanschaf van een thematuin in zijn werk gaat. Lees hier het vier stappen plan.

Top 1

Stap 1. Kies uw ontwerp

De keuze is aan u. Welke thematuin past bij u? De zes thematuinen zijn ontworpen voor tuinen met de de meest voorkomende tuinafmeting (5,5 x 10 meter). Desgewenst adviseren wij u graag over welke thematuin het beste past bij uw situatie, smaak en budget. Nadat u een keuze gemaakt heeft, ontvangt u  geheel vrijblijvend een complete offerte, waarin wij rekening houden met de condities van uw huidige tuin. Zodat u vooraf exact weet waar u aan toe bent.

Stap 2. Personaliseer uw ontwerp

Natuurlijk moet het gekozen ontwerp aangepast worden op uw situatie. Na uw akkoord op onze aanbieding, personaliseert onze tuinontwerper in overleg met u het door u gekozen ontwerp. Staat uw berging op een andere plek? Of heeft uw gevel een andere indeling? We zorgen er samen voor dat het ontwerp perfect aansluit op uw feitelijke tuinsituatie.

Stap 3. Aanleg van uw tuin

In overleg met u bepalen we een startdatum voor de aanleg van uw nieuwe tuin. U krijgt vooraf een planning en doorlooptijd, zodat het duidelijk wat wanneer gebeurt. Uw tuin wordt vervolgens aangelegd door een vast team ervaren en professionele medewerkers, bij wie u altijd met uw vragen, opmerkingen of ideeën terecht kunt.

Daarnaast krijgt u onze VHG Garantie op de aanleg.

Stap 4. Welkom in uw tuin

Bij de oplevering heten wij u persoonlijk welkom in uw nieuwe tuin. U kunt nu gaan genieten van het eindresultaat: wij garanderen u een woonleven lang tuinplezier. Wilt u hulp bij het goed onderhouden van uw tuin? Dan biedt Visser Tuinen hiervoor diverse mogelijkheden. Van eenmaal per jaar specialistisch onderhoud tot het totale onderhoud het hele jaar door.

Benieuwd hoe de thematuinen eruit zien? Bekijk hier de ontwerpen.

Thematuinen van Visser Tuinen

Maak vrijblijvend een afspraak