De Tuinkamer

Het opvallende strokenverband en het natuursteen split maken deze tuin visueel spannend. Modern, sfeervol  design maakt van uw tuin een mooie kamer. De robuuste pergolaconstructie van douglas hout maken deze tuin besloten en gezellig. De pergola kan worden uitgevoerd met schaduwdoek voor de warme dagen of worden begroeid met klimplanten voor een meer natuurlijke uitstraling.  

IMG 8488  IMG 0461  IMG 5584

De losse hagen van siergras bieden een mooi contrast met de strakke materialen en zorgen voor het evenwicht. De borders zijn verhoogd waardoor de lijnvoering van het ontwerp wordt geaccentueerd en het onderhoud gemakkelijker wordt gemaakt. Het royale terras biedt ruimte voor een 8/10 persoonseettafel en BBQ. Achter in de tuin is ruimte voor praktische zaken zoals containers en fietsen. Een tuin om heerlijk van en in te kunnen genieten.  

Vanaf € 205,- per m2* incl. BTW

Voor meer informatie en de voorwaarden* voor deze of een van de andere vijf tuinen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak bij ons op het bedrijf.

 

Maak Een Afspraak