Genieten & Spelen

Dit is dé tuin voor jonge gezinnen. Het gazon waar kinderen heerlijk kunnen spelen, grenst direct aan het terras waar u lekker ontspant. Achterin heeft u de ruimte voor fietsen en vuilcontainers. De beplanting is stoer, robuust en kan dus tegen een stootje. Denk hierbij aan siergrassen, pluimhortensia’s en mooie wintergroene heesters. Deze beplanting vraagt minimaal onderhoud. Je hoeft dus geen groene vingers en vrije zaterdagen te hebben om deze tuin in topconditie te houden.

Hydrangea Paniculata  Pennisetum  Istock 000008211287Large    

Bij een tuin op het zuiden of om extra privacy te creëren kan het leuk zijn om er twee krentenboompjes in te zetten. Dit zijn kleine transparante boompjes met een schitterende voorjaarsbloei en een spectaculaire herfstkleur. Om het gazon komt een extra brede maairand. Zo worden de lijnen van het ontwerp versterkt en het scheelt aanzienlijk in het onderhoud van het gazon. 

Vanaf € 138,- per m2* incl. BTW

Voor meer informatie en de voorwaarden* voor deze of een van de andere vijf tuinen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak bij ons op het bedrijf.

 

Maak Een Afspraak