Tuinaanleg door Visser Tuinen

"De aanleg van de tuin verliep wat ons betreft heel goed. Het project werd uitgevoerd door een vast team ervaren hoveniers. Dat vonden wij heel prettig. Als we vragen of opmerkingen hadden, stonden ze eigenlijk altijd voor ons klaar. En de tuin is precies volgens planning afgeleverd. Visser Tuinen heeft ons echt een ‘de klant is koning’ gevoel gegeven." S. Hupkes

Zo leggen we graag uw tuin aan. Gebaseerd op heldere werkafspraken en een dito planning. Uitgevoerd door een vast team, professionele medewerkers, bij wie u met vragen of opmerkingen altijd terecht kunt. En die er zorg voor dragen dat uw tuin op tijd opgeleverd wordt, precies zoals die ontworpen is.

Bekijk hier meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze!

Visser Tuinen is Groenkeur gecertificeerd. Dit onafhankelijke keurmerk staat garant voor kwaliteit en garantie.
Lees hier meer over onze Groenkeur certificering.

Benieuwd hoe de tuinaanleg in zijn werk gaat?

Lees hier het vier stappen plan.

Stap 1. Offerte aanleg

Op basis van uw tuinontwerp stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. In deze offerte zijn alle materialen en arbeidsuren opgenomen, aangevuld met een tijdsplanning. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

Stap 2. Planning en werkafspraken

Na uw akkoord bepalen we in overleg met u de startdatum en maken we heldere werkafspraken. Ook leggen we u uit hoe de aanleg van de tuin in zijn werk gaat.

Stap 3. Tuinaanleg

Uw tuin wordt aangelegd door een vast team ervaren en professionele medewerkers, bij wie u altijd met uw vragen, opmerkingen of ideeën terecht kunt.

Stap 4. Welkom in uw tuin

Bij de oplevering heten wij u persoonlijk welkom in uw nieuwe tuin. U kunt nu gaan genieten van het eindresultaat: wij garanderen u een woonleven lang tuinplezier. Wilt u hulp bij het goed onderhouden van uw tuin? Dan biedt Visser Tuinen hiervoor diverse mogelijkheden. Van eenmaal per jaar specialistisch onderhoud tot onderhoud het hele jaar door.

Ik wil verder praten