Tuinonderhoud

Een mooie tuin heeft onderhoud nodig. Visser Tuinen helpt u bij het goed onderhouden van uw tuin. Gaat u graag zelf aan de slag en heeft u af en toe wat advies en hulp nodig? Of wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud? Hoe groen uw vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Bekijk hier meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze!

Pakketten voor tuinonderhoud

Visser Tuinen heeft de volgende pakketten voor tuinonderhoud:

Eénmalig: voor eenmalig project

Vakantieservice: onderhoud tijdens uw vakantie

Standaard: 2x per jaar (voorjaar en najaar)

Standaard+: 3x per jaar (voorjaar, zomer en najaar)

Intensief: 5x per jaar (om de maand, behalve in de winter)

Vast onderhoud: ca. 15x per jaar (om de 3 weken, behalve de wintermaanden)

Vast onderhoud+: ca. 25x per jaar

Heeft u specifieke wensen? Wij maken graag een onderhoudsplan op maat voor u. 

Ontdek verdere informatie over onze pakketten voor tuinonderhoud:

Eenmalig onderhoud

Heeft uw tuin eenmalig een opknapbeurt of onderhoud nodig? Visser Tuinen beschikt over alle kennis en machines om uw tuin weer in perfecte staat te brengen.

Vakantieservice

Tijdens uw vakantie kunt u het onderhoud van uw tuin aan ons overlaten. Zo kunt u bij thuiskomst direct weer volop genieten van uw bijgewerkte tuin.

Standaard

In het standaardpakket krijgt uw tuin een grote onderhoudsbeurt in het voorjaar en najaar. De belangrijkste werkzaamheden zijn: het snoeien van heesters, scheren van hagen, terugknippen van vaste planten en het afvoeren van het groenafval.

Standaard +

Gelijk aan pakket 'standaard' aangevuld met een grote onderhoudsbeurt in de zomer.

Intensief

Vijfmaal per jaar verzorgen wij de benodigde werkzaamheden in uw tuin. Vergeleken met het standaard pakket komen we vaker én bestaat de mogelijkheid extra taken uit te voeren, zoals het wegnemen van uitgebloeide bloemen en bestrijding van groene aanslag (alg) van uw terras.

Vast onderhoud

Met dit pakket ziet uw (bedrijfs)tuin er het hele jaar perfect uit. Wij komen ongeveer elke drie weken langs om uw tuin te verzorgen. En nemen het complete onderhoud op ons: van grovere werkzaamheden zoals het snoeiwerk tot kleine klussen zoals onkruid verwijderen, monitoren van ziektes en plagen en constant bijwerken van heesters en vaste planten.

Vast onderhoud+

Gelijk aan het pakket 'vast onderhoud' aangevuld met het onderhouden van uw gazon. In de maanden maart tot en met november komen wij wekelijks langs voor het maaien, bemesten en onkruidvrij houden van uw gras.

Tijd voor je tuin