Gepersonaliseerd tuinontwerp bij Visser Tuinen

‘Het was duidelijk dat Visser Tuinen niet alleen goed naar ons geluisterd had, maar ook goed naar de inrichting van ons huis had gekeken. Het ontwerp paste ons direct helemaal en legde een mooie verbinding met onze woning. De uiteindelijke tuin is echt prachtig geworden. Precies zoals we hem voor ogen hadden.’ I. Ligtvoet

Zo ontwerpen wij graag voor u. Gebaseerd op uw wensen, ideeën en woonsituatie. Vormgegeven door onze groene creativiteit en ervaring. En voltooid met een doordacht beplantings- en verlichtingsplan. Zodat u een compleet ontwerp krijgt van een tuin die op papier én aangelegd precies bij u past. En een woonleven lang meegaat.

Benieuwd wat het maken van een tuinontwerp kost?

Een bestaand ontwerp met vaste materialen? Bekijk hier onze zes thematuinen, inclusief prijsindicatie voor de aanleg.

Bekijk hier meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze!

Benieuwd hoe het ontwerpen in zijn werk gaat?

Een complete, nieuwe tuin, die een woonleven lang meegaat. We nemen u er in tien stappen mee naar toe. Ons stappenplan werkt als een menukaart: u bepaalt wat u aan ons uitbesteedt en wat u zelf doet.

Uw nieuwe tuin in 10 stappen.

Stap 1. Vrijblijvende briefing en brainstorm

Een interactieve kennismaking. U vertelt ons wat uw gebruikers- en sfeerwensen zijn. Wij presenteren u een aantal aansprekende, uiteenlopende tuinvoorbeelden. Zo creëren we gezamenlijk een beeld over welke tuinstijlen u aanspreken en aan welke criteria uw tuin moet voldoen.

Stap 2. Moodboard

Met de input uit de briefing en brainstorm creëren wij, eventueel samen met u, een moodboard. Een inspirerende verbeelding van uw tuinbeleving en een uitstekend startpunt voor het ontwerpen van uw tuin.

Stap 3. Inmeten en inventariseren op locatie*

Voordat we gaan ontwerpen brengen we de afmetingen, hoogteverschillen, afwatering, bodemgesteldheid en ligging van uw tuin in kaart. We kijken ook of we rekening moeten houden met bestrating, hagen, schuttingen en bomen in de directe omgeving van uw tuin.

Stap 4. Tuinontwerp*

Met alle verkregen informatie gaan onze ontwerpers voor u naar de tekentafel. Ze maken een schetsontwerp waarin grafisch weergegeven wordt hoe uw ideale tuininrichting eruit ziet. Na uw akkoord wordt het schetsontwerp uitgewerkt in een definitief ontwerp.

Stap 5. Beplantingsplan*

In het beplantingsplan wordt per beplantingsvlak gedetailleerd omschreven welke planten en bomen het beste passen. We houden rekening met de tuincompositie, bodemkwaliteit, lichtinval, seizoenen, kleuren, bloeiperiodes en sierwaarde. Maar ook met uw eigen wensen: heeft u groene vingers of wilt u juist zo min mogelijk onderhoud?

Stap 6. Verlichtingsplan*

In dit plan gaan we uit van het ontwerp van uw tuin, de gewenste sfeereffecten, veiligheid en functionaliteit. We selecteren voor u de best passende armaturen en tekenen ze in op de best passende locaties in de tuin. Zodat u vanuit uw huis ’s avonds volop kunt genieten van karakteristieke tuinelementen, maar ook in het donker het sleutelgat van uw achterdeur kunt vinden.

Stap 7. Beregeningsplan*

In het beregeningsplan omschrijven wij met welke techniek (installatie), waterbron en frequentie u uw tuin het beste kunt bewateren. Wij kiezen altijd voor de meest praktische oplossing zodat het gesleep met slangen en gieters voor u voorgoed verleden tijd is.

Stap 8. Offerte

Na uw akkoord op het totale ontwerpplan maken wij vrijblijvend een werkomschrijving, een planning en een offerte voor het aanleggen van uw tuin door ons team van professionele en ervaren hoveniers. Wij zijn Groenkeur gecertificeerd en leggen al onze tuin aan met Groenkeur garantie.

Stap 9. Aanleg*

Na uw akkoord op de totale offerte gaan we voor u aan de slag. Met veel plezier en conform de met u gemaakte afspraken.

Stap 10. Samen 'ff tuinen'

Een aantal maanden na de aanleg van uw tuin komen we graag kosteloos bij u op bezoek. Om samen ‘ff te tuinen’. Omdat we benieuwd zijn hoe uw tuin u bevalt. Omdat we willen zien of de beplanting goed aanslaat. En omdat we willen horen hoe u de samenwerking met ons ervaren heeft.

 

Ontwerp tarieven 

 

Wilt u een tuinontwerp op maat? Maak nu een afspraak om eens vrijblijvend te brainstormen.

 

Download Button     

 

Gepersonaliseerd tuinontwerp bij Visser Tuinen

Ik wil eens brainstormen